• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:

Noutăți de la Meșteșugari de Gusturi

Atunci când vrei să fii la curent cu noutățile despre furnizorul tău de preparate tradiționale de carne sau atunci când vrei să găsești o rețetă gustoasă, blogul nostru îți stă la dispoziție!

Featured Share:
Produse atestate MADR

Preparate atestate tradițional

Premiza noastră este aceea de a oferi consumatorilor cele mai bune produse din carne de pe piață. Pentru Meșteșugari de Gusturi, calitatea și gustul autentic vor fi întotdeauna cele mai importante atuuri. Iar pentru menținerea acestora, respectăm cu sfințenie rețetele vechi, fără aditivi suplimentari. Astfel, consumatorii noștri vor avea garanția preparatelor tradiționale cu gust.

Pentru a confirma calitatea preparatelor noastre tradiționale, am obținut acreditarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pentru șase din preparatele noastre tradiționale obținute din carne de porc.

(mai mult…)
Share:
Platou rece din carne

Cum să faci un platou rece din carne?

Aveți de organizat o petrecere sau o seara cu prietenii și nu aveți suficient timp pentru a pregăti preparate calde? Ei bine, nu vă faceți griji. Astăzi vă vom prezenta câteva alegeri delicioase pentru care puteți opta pentru realizarea unui platou rece din carne.

(mai mult…)
Share:

Cum pregătim o friptură delicioasă la grătar

A început oficial sezonul grătarelor, așadar dacă vă gândiți să optați pentru un grătar în familie sau alături de prieteni, trebuie să luam în considerare câteva tips-uri de mare ajutor. Ce fel de carne pentru grătar alegem, carne de vită, carne de oaie, carne de porc sau carne de pui? Marinăm sau nu carnea înainte de a o prepara la grătar? Care este ordinea așezării cărnii pe grătar? Acestea sunt doar câteva întrebări la care vom afla raspunsurile astăzi, totul pentru a ne bucura de un gustul savuros al cărnii preparate la grătar.

(mai mult…)
Share:
Piept de rață cu portocale

Piept de rață cu portocale

Dacă vrei să îți uimești invitații la masă, nu vei da greș niciodată cu această rețetă delicioasă de  piept de rață cu miere și portocale. O rețetă fructată, dulce, cu piept de rață glazurat cu miere, care se prepară rapid și simplu.

(mai mult…)
Share:
Pulpă de vită la cuptor

Pulpă de vită la cuptor

Pentru cei mai mulți, să gătești carne de vită poate fi o adevărată provocare. Însă timpul de coacere și condimentele alese cu grijă vă vor garanta succesul culinar. Cu rețeta noastră de carne de vită la cuptor, toți invitații la masă vor fi uimiți de gustul desăvârșit pe care îl vor descoperi în farfurie!

(mai mult…)