Pentru grătar
Carnea este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consumate de toți românii. Carnea proaspătă de la Meșteșugari de Gusturi poate fi gătită oricum. Gustul autentic dat de hrănirea corectă a animalelor se va regăsi indiferent de cum alegeți să o preparați. Însă, pentru a fi în ton cu tendintele, Meșteșugari de Gusturi vă recomandă să gătiți carnea pe grătar. Asezonată cu mirodeniile voastre preferate, carnea pentru grătar, bine rumenită de jar, va fi vedeta din farfurie. Carne de porc, oaie, pasăre, vită, preparate de pus pe grătar
Preturile afișate sunt exprimate pentru cele doua tipuri de cantități 0.500 gr și respectiv 1 kg în funcție de opțiunea selectată.Showing 1–15 of 44 results
-
Ceafă de porc fără os
38.00 lei / kg -
Pulpă de porc
26.50 lei / kg -
Mici vită-porc
16.00 lei – 32.00 lei -
Pulpe de pui cu os
16.00 lei / kg -
Pastramă de berbecuț
37.20 lei – 75.00 lei -
Aripioare de pui
16.00 lei / kg -
Fleică de porc
28.50 lei / kg -
Pui Grill
16.00 lei / kg -
Cotlete de berbecuț
88.00 lei / kg -
Cârnați măcelărești
25.00 lei – 50.00 lei -
Piept de porc feliat
28.00 lei / kg -
Piept de pui dezosat
15.00 lei – 30.00 lei -
Frigărui de pui
20.00 lei – 40.00 lei -
Cârnați împletiți
30.00 lei – 60.00 lei -
Pulpe de pui dezosate
15.00 lei – 30.00 lei