Pentru grătar
Carnea este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consumate de toți românii. Carnea proaspătă de la Meșteșugari de Gusturi poate fi gătită oricum. Gustul autentic dat de hrănirea corectă a animalelor se va regăsi indiferent de cum alegeți să o preparați. Însă, pentru a fi în ton cu tendintele, Meșteșugari de Gusturi vă recomandă să gătiți carnea pe grătar. Asezonată cu mirodeniile voastre preferate, carnea pentru grătar, bine rumenită de jar, va fi vedeta din farfurie. Carne de porc, oaie, pasăre, vită, preparate de pus pe grătar
Afișez 1–15 din 27 de rezultate
-
Cârnați împletiți
22,50 lei – 45,00 lei -
Cârnați de bere
19,50 lei – 39,00 lei -
Cârnați de porc la bardă
19,50 lei – 39,00 lei -
Piept de vită
45,00 lei / kg -
T-bone vita Black Angus
150,00 lei / kg -
Piept de porc feliat
26,00 lei / kg -
Pulpă de porc
20,00 lei / kg -
Muschiuleț de porc
35,00 lei / kg -
Muschi de porc file
30,00 lei / kg -
Fleică de porc
20,00 lei / kg -
Cotlet de porc cu os
23,00 lei / kg -
Ceafă de porc fără os
26,00 lei / kg -
Antricot de vită cu os
125,00 lei / kg -
Pulpe de pui cu os
12,00 lei / kg -
Pulpe de pui dezosate
22,00 lei / kg