• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:

Conditii de livrare

Livrarea Produselor

9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

9.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

9.3. Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. Livrarea produselor se va face prin intermediul FRIGONET Logistics iar pretul livrarii difera in functie de distanta la care ajunge coletul, astfel:

  • Zona A – Bucuresti/Ilfov – 45 lei/livrare;
  • Zona B – restul tarii – 65 lei/livrare.
  • termen de livrare 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru București și Ilfov iar pentru restul țării consultă tabelul cu localitatea dvs. de domiciliu. Termen de Livrare restul țării

9.5. Comenzile sunt procesate zilnic respectandu-se ordinea de plasare a acestora;

9.6. Vom livra Produsele doar după ce le plătești integral prin una din modalitățile afișate pe site.

9.7. În cazul în care cu ocazia livrării Produselor, nu te putem găsi la adresa indicată în Comanda acceptată, se va încerca livrarea încă o dată, după care Produsele vor fi returnate, tu urmând să suporți costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea Produselor comandate.

9.8. Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze orice livrare a Produselor comandate dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de voința Vânzătorului care includ dar nu sunt limitate la: evenimente de forța majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve etc.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numar de telefon: 0720 565 891 sau email: contact@mestesugaridegusturi.ro