• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:
Mestesugari de gusturi - producator mezeluri

Despre noi - Mestesugari de Gusturi

Preparate tradiționale din carne
Preparate autenticeMestesugari de gusturi

Meșteșugari de Gusturi

Excelență în preparate tradiționale din carne

Dorința de a pune pe mesele românilor carne gustoasă, sănătoasă, proaspătă și care să provină doar din ferme românești, ne-a determinat să punem bazele pentru Meșteșugari de Gusturi. Astfel, în anul 2015, afacerea noastră de familie a luat naștere și, o dată cu aceasta, am adus consumul de produse de calitate în atenția consumatorilor care, încă de la înființare, ne-au apreciat și ne-au susținut.

Ne-am dorit ca preparatele noastre să fie realizate după rețete  tradiționale, utilizând doar condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori. Astfel, am optat pentru rețete simple care să permită consumatorilor să simtă gustul veritabil al cărnii.

Astăzi, ne mândrim cu faptul că am reușit să transpunem rețetele antice de sărare, maturare, coacere și afumare în vremurile noastre, să le aducem la cele mai înalte standarde de igienă și calitate pentru ca voi, clienții noștri, să fiți întotdeauna mulțumiți de produsele noastre din carne.

Preparatele din carne de la Meșteșugari de Gusturi se deosebesc prin calitate, prospețime și savoare. Când satisfacția gustului este o misiune și o preocupare, veți ști că Meșteșugari de Gusturi este alegerea pe care nu o veți regreta, ci mai degrabă veți fi fericiți că ați găsit-o.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOI

Cunoaștem fiecare producător

Pentru că ne dorim să oferim preparate de calitate, știm cât de important este să cunoaștem și să lucrăm îndeaproape cu fiecare producător.

Preparate proaspete întotdeauna

Calitatea superioară cu care ne mândrim este dată, în primul rând, de prospețimea produselor de bază, gătite întotdeauna după rețete tradiționale

Lucrăm cu surse sigure

Ne asigurăm că producătorii cu care colaborăm hrănesc și cresc animalele în condiții optime astfel încât calitatea cărnii să fie întotdeauna excelentă

Preparate tradiționale

Reușim să păstrăm gustul autentic de carne datorită faptului că utilizăm doar condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori
Cristina și Ioan Smadu - Mestesugari de gusturi
Cristina SMĂDUFondator
Ioan SMĂDUFondator

Meșteșugari de Gusturi

Furnizorul tău de preparate tradiționale din carne

Pentru noi, calitatea este primordială. Suntem exigenți cu noi înșine pentru ca voi, clienții noștri, să primiți întotdeauna preparate tradiționale din carne de cea mai bună calitate.

Pentru ca preparatele noastre tradiționale să aibe gustul deosebit cu care ești obișnuit, selectăm atent acei producători care au grijă ca animalele lor să fie hrănite corespunzător.

La noi, carnea de calitate se prepară după rețete străvechi. Cu ingrediente naturale și fără aditivi alimentari, reușim să aducem la mesele voastre gustul autentic al cărnurilor și al preparatelor tradiționale.

Încă de la înființare, scopul nostru a fost acela de a oferi calitate la cel mai înalt nivel. Tratăm carnea cu respect și acest lucru se simte în gustul deosebit al preparatelor noastre. Garantăm pentru calitatea produselor noastre.

Preparate tradiționale din carne

Meșteșugari de Gusturi

Atunci când vrei să fii la curent cu noutățile despre furnizorul tău de preparate tradiționale de carne sau atunci când vrei să găsești o rețetă gustoasă, blogul nostru îți stă la dispoziție!
16ian.
Produse atestate MADR

Preparate atestate tradițional

Premiza noastră este aceea de a oferi consumatorilor cele…

Read more
4nov.
Meșteșugari de gusturi forbes Romania

Cristina Smădu, fondator Meșteșugari de Gusturi: ”Orice criză vine cu oportunități…”

Orice criză vine cu oportunități, care pot contribui la…

Read more
21iul.
Aplicația CPAC

Aplicația CPAC – enciclopedia producătorilor autentici

Aplicatia mobilă CPAC – Catalogul Produselor Alimentare Certificate permite identificarea și…

Read more
20apr.
Preparate traditionale de Paste

Preparate tradiționale de Paște

Ce preparate tradiționale de Paște pregătesc românii pentru această…

Read more
0720 565 891

Contactează-ne

De câte ori vrei să mănânci sănătos și gustos, Meșteșugari de Gusturi îți pune la dispoziție o gamă variată de produse tradiționale din carne. Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la punctele noastre de desfacere sau să ne contactezi pentru a plasa o comandă.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.