• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:
Share:
Pulpă de vită la cuptor

Pulpă de vită la cuptor

Pentru cei mai mulți, să gătești carne de vită poate fi o adevărată provocare. Însă timpul de coacere și condimentele alese cu grijă vă vor garanta succesul culinar. Cu rețeta noastră de carne de vită la cuptor, toți invitații la masă vor fi uimiți de gustul desăvârșit pe care îl vor descoperi în farfurie!

Ingrediente:

  • pulpă de vită (mânzat)
  • ulei
  • vin alb
  • condimente după gust (sare, piper, cimbru, usturoi pudră sau zdrobit etc)
  • 3-4 cepe roșii
  • o căpățână usturoi

Cum se prepară?


Carnea se pune într-o tavă în care se pus câteva linguri de ulei și o cană de apă. De asezonează cu ulei și condimente după gust apoi se acoperă totul cu o folie de aluminiu și se introduce la cuptor.
Când pulpa de vită este pe jumătate făcută se poate adăuga niște vin, la fel, după gust.

Cu circa 20 de minute înainte ca pulpa de vită să fie gata, se scoate folia de aluminiu. Se adaugă în tavă ceapă roșie și cățeii de usturoi. 
Deja începe să miroasă excelent! Tot ce mai trebuie să faceți este să scoateți vinul de la rece ți să vă adunați la masă.
Poftă bună!

Recomandare:

Pentru ca preparatele tale să aibe gustul deosebit cu care ești obișnuit, selectăm atent acei producători care au grijă ca animalele lor să fie hrănite corespunzător. Carnea noastră de vită este apreciată pentru frăgezime și gust autentic.

Cristina Smădu – fondator „Meșteșugari de Gusturi”

Cumpără Ingrediente:

Join Our Email List

Become the Steak Expert

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *