• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:
Share:
Platou rece din carne

Cum să faci un platou rece din carne?

Aveți de organizat o petrecere sau o seara cu prietenii și nu aveți suficient timp pentru a pregăti preparate calde? Ei bine, nu vă faceți griji. Astăzi vă vom prezenta câteva alegeri delicioase pentru care puteți opta pentru realizarea unui platou rece din carne.

Cum poți satisface gusturile invitaților?

Prima întrebare pe care o aveți este, probabil, ce anume trebuie să puneți pe platou. Poate câțiva dintre invitații pe care urmează să îi aveți nu sunt fani carne de porc, dar ceilalți iubesc acest preparat. Sfatul nostru este să optați pentru platouri cu diverse mezeluri, de la cârnați împletiți afumați și tobă de casă până la clasica șuncă de pui. În felul acesta, veți reuși să satisfaceți și să acoperiți toate preferințele invitaților.

Așadar, unul dintre cele mai mari avantaje al acestor platouri reci este diversitatea. Puteți adapta și individualiza fiecare platou după preferințe pentru ca fiecare invitat să găsească ceva pe gustul său. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva idei de preparate pe care le puteți alege pentru un platou delicios:

Kaizer afumat

Dacă doriți să vă impresionați invitații, atunci puteți opta pentru kaizer afumat. Kaizerul afumat de la Meșteșugari de gusturi este maturat în condimente naturale. Apoi, este copt la jar domol de lemne, fiind preparatul ideal pentru platouri festive. De asemenea, este perfect și pentru o porție de paste carbonara savuroasă. Astfel, în cazul în care optați pentru o seară italiană cu familia, recomandarea noastră este acest produs. Pastele dumneavoastră vor face invitații să se simtă ca în inima Italiei!

Cârnați împletiți

Amestecul natural de carne de porc, completat de condimentele conferă o savoare aparte carnaților împletiți. Bineînțeles, acest lucru îi recomandă ca fiind o alegere ideală pentru fiecare masă în familie sau cu prietenii. Aceștia sunt afumați la fum cald de lemne și sunt preparați din carne de porc de lucru, condimente naturale – piper, usturoi, după rețetă tradițională.

Patramă de vită Black Angus

Pastramă de vita Black Angus este coaptă domol la jar de lemne, fiind maturată cu condimente naturale. De asemenea, este ideală în sendvișuri și, bineînțeles, în platourile reci. Așadar, dacă printre invitații dumneavoastră se numără iubitori de carne de vită, acest mezel este ideal. În plus, acest fel de pastramă este reteță proprie Meșteșugari de gusturi.

Polonezi de pui

De asemenea, pentru iubitorii de carne de pui, puteți opta pentru polonezi de pui. Produsul este fiert și afumat, preparat din piept de pui și condimente naturale. Să nu mai pomenim că gustul este absolut fantastic!

Băuturi care merg cu platoul rece de carne

Acum că ți-am prezentat câteva idei super delicioase de preparate pentru un platou rece, probabil te întrebi ce băuturi ar trebui să servești alături de aceste delicatese. Partea cea mai bună este că poți alege aproape orice în completarea mâncării.

Vin – Poți opta pentru un vin roșu. Aceste vine perfect în completare cu carnea crud uscată.

Bere – Poți opta de asemenea pentru bere. Gustul amărui al acesteia și acidul va tăia senzația de gras a cărnii.

Whiskey – Această alegere este una sofisticată care, cu siguranță, este pe placul multor persoane. Gustul băuturii va face face invitații să experimenteze mult mai intens aromele.

Non-alcoolice – În acest caz, apa minerală simplă sau limonadele ușor îndulcite sunt alegerea perfectă.

Concluzie

În concluzie, dacă vrei să optezi pentru preparate realizate după rețete  tradiționale, utilizând doar condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori, Meșteșugari de Gusturi îți stă la dispoziție. Astfel, am optat pentru rețete simple care să permită consumatorilor să simtă gustul veritabil al cărnii.

Recomandare:

Meșteșugari de Gusturi se asigură că produsele din carne provin de la producători locali astfel încât gustul preparatelor să fie întotdeauna excelent.

Cristina Smădu – fondator

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.