Pentru cei mai mulți, să gătești carne de vită poate fi o adevărată provocare. Însă timpul de coacere și condimentele alese cu grijă vă vor garanta succesul culinar. Cu rețeta noastră de carne de vită la cuptor, toți invitații la masă vor fi uimiți de gustul desăvârșit pe care îl vor descoperi în farfurie!
Ingrediente:
- pulpă de vită (mânzat)
- ulei
- vin alb
- condimente după gust (sare, piper, cimbru, usturoi pudră sau zdrobit etc)
- 3-4 cepe roșii
- o căpățână usturoi
Cum se prepară?
Carnea se pune într-o tavă în care se pus câteva linguri de ulei și o cană de apă. De asezonează cu ulei și condimente după gust apoi se acoperă totul cu o folie de aluminiu și se introduce la cuptor.
Când pulpa de vită este pe jumătate făcută se poate adăuga niște vin, la fel, după gust.
Cu circa 20 de minute înainte ca pulpa de vită să fie gata, se scoate folia de aluminiu. Se adaugă în tavă ceapă roșie și cățeii de usturoi.
Deja începe să miroasă excelent! Tot ce mai trebuie să faceți este să scoateți vinul de la rece ți să vă adunați la masă.
Poftă bună!
Recomandare:
Cumpără Ingrediente:
-
Hamburger Black Angus
25.00 lei – 50.00 lei -
Muschiuleț de vită
200.00 lei / kg -
Pulpă de vită dezosată
32.50 lei – 65.00 lei
Leave a Comment