Metoda cea mai folosită de preparare este pe grătar, alături de legume.
Pretul este pe kilogram. Condiții de depozitare: temperatură 0 +4* grade C. Produs în unitate tip carmangerie.
180.00 lei
/ kgReprezintă una din principalele steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având carne pe ambele părți. Pe o parte avem mușchi, iar pe cealaltă vrăbioara. Prețul este pe kilogram.
Inainte de confirmarea comenzii Mesteșugari de Gusturi vă va transmite costul total.
Preturile afișate sunt exprimate pentru cele doua tipuri de cantități 0.500 gr și respectiv 1 kg în funcție de opțiunea selectată.
Metoda cea mai folosită de preparare este pe grătar, alături de legume.
Pretul este pe kilogram. Condiții de depozitare: temperatură 0 +4* grade C. Produs în unitate tip carmangerie.
Weight | 1 kg |
---|
Reviews
There are no reviews yet.