Muschiuleț de vită de calitate superioara. Produs crud.
METODĂ DE PREPARARE: Grătar, Tigaie, Cuptor
Conditii de depozitare: temperatura 0 +4* grade C. Produs in unitate tip carmangerie.
200.00 lei
/ kgAvând cea mai mare frăgezime și cu o textură fină, mușchiulețul de vită reprezintă steak-ul de cea mai bună calitate. Acesta provine din partea de coloană denumită și „short loin”. Este poziționat lângă coloana vertebrală și are formă de „pește”.
Înainte de confirmarea comenzii „Meșteșugari de gusturi” vă va transmite constul total.
Preturile afișate sunt exprimate pentru cele doua tipuri de cantități 0.500 gr și respectiv 1 kg în funcție de opțiunea selectată.
Muschiuleț de vită de calitate superioara. Produs crud.
METODĂ DE PREPARARE: Grătar, Tigaie, Cuptor
Conditii de depozitare: temperatura 0 +4* grade C. Produs in unitate tip carmangerie.
Weight | 1 kg |
---|
Reviews
There are no reviews yet.