• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:

Antricot de vită cu os

125,00 lei

/ kg

METODĂ DE PREPARARE: Grătar, Tigaie.

Produs ambalat în vid, steak-urile se vor porționa în buc. de 600–900g.

Inainte de  confirmarea comenzii Mesteșugari de Gusturi vă va transmite costul total.

 

SKU: Mestesugari-vita-1Categories: , , , ,

Antricotul cu os, una din cele mai savuroase piese din toată carcasa, provine din partea din față a coloanei vertebrale, având un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime. Piesa, tăiată cu os și cu capacul antricotului, oferă o aromă diferită, însă la fel de gustoasă ca varianta fără os, cu mici diferențe de frăgezime. „Ribeye” sau Eye of the Rib se traduce anatomic prin Ochiul Coastei. Steak-urile se vor porționa în buc de 600–900g. Pretul este pe kilogram.

Condții de depozitare: temperatură 0 +4* grade C. Produs în unitate tip carmangerie.

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antricot de vită cu os”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share:

Cele mai apreciate