• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:

Specialități Tradiționale

Tradițiile alimentare sunt păstrate cu rigorizate de toți românii. Istoria lor pleacă de la obiceiurile religioase de dinaintea sărbătorii Crăciunului. După un post de 40 de zile în care credincioșii ortodocși nu mâncau alimente de origine animală, venirea Crăciunului se sarbatorea cu fast si cu multe bunatati traditionale.
Astăzi, datorită procesului de producție de standarde înalte pe care noi, la Mestesugari de Gusturi, il avem, reușim să aducem pe mesele românilor specialitățile tradiționale din carne de porc pe care le mâncam doar la bunici: cârnați, slănină, jumări, șuncă, tobă, caltaboș, chișcă.
Specialitățile tradiționale – „Meșteșugari de gusturi” se disting prin calitate, prospețime și tradiție, iar rețetele folosite pentru cele atestate tradițional sunt de pe vremea Bucureștiului de altădată, când breslașii hanurilor se întreceau care mai de care în preparate delicioase. Astfel am primit atestare din partea Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pentru șase din preparatele sale tradiționale obținute din carne de porc, sub brandul “Meșteșugari de gusturi”. Acestea sunt: caltaboș țărănesc, toba țărănească, drobul de casă, cârnații măcelărești, cârnații țărănești, lebărul țărănesc.
Filter

Afișez 1–15 din 22 de rezultate

Filtrează după preț

Cele mai apreciate