• No products in the cart.
Cumpără după categoriile noastre...
Search result for:

Antricot de vită Black Angus

180.00 lei

/ kg

METODĂ DE PREPARARE: Grătar, Tigaie.

Produs ambalat în vid, steak-urile se vor porționa în buc. de 600–900g.

Inainte de  confirmarea comenzii Mesteșugari de Gusturi vă va transmite costul total.

 

Preturile afișate sunt exprimate pentru cele doua tipuri de cantități 0.500 gr și respectiv 1 kg în funcție de opțiunea selectată.
SKU: Mestesugari-vita-1Categories: , , , ,

Antricotul de vită Black Angus, una din cele mai savuroase piese din toată carcasa, provine din partea din față a coloanei vertebrale, având un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime. Piesa, tăiată cu os și cu capacul antricotului, oferă o aromă diferită, însă la fel de gustoasă ca varianta fără os, cu mici diferențe de frăgezime. „Ribeye” sau Eye of the Rib se traduce anatomic prin Ochiul Coastei. Steak-urile se vor porționa în buc de 600–900g. Pretul este pe kilogram.

Condții de depozitare: temperatură 0 +4* grade C. Produs în unitate tip carmangerie.

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antricot de vită Black Angus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share: